Valg af rejsemål

Når gæsterne nyder deres skiferie på og uden for pisterne er det et resultat af halvandet til to års forberedelse inden rejsemålet præsenteres i rejsebureauernes program.

Ideer til nye rejsemål kommer ofte ud fra vores dybdegående viden og mange års erfaring med Alperne, nye trends i markedet, stigende efterspørgsel på bestemte rejsemål efter et afholdt verdensmesterskab eller OL, en medarbejder som har fundet en ny ”perle” eller tips fra gæster, som fortæller at ”her bør I være”.

Herefter går vores indkøbere i gang med at lave undersøgelser af rejsemålet, hvor forhold omkring sikkerhed, liftkvalitet, piste udbud, snesikkerhed, hotelkvalitet, logistikforhold (tilkørselsforhold for kør selv gæster, busgæster samt transfer busser fra lufthavnen), samt omkostningsniveau bliver analyseret. Andre kriterier kan variere beroende på hvilke type gæster som rejsemålet henvender sig til. At bo lige ved liften er mere vigtig for en familie frem for en skolegruppe.

Efter udvælgelsen af rejsemål er det vores indkøberes rolle at finde kvalitetsbeviste samarbejdspartnere, som deler vores passion om at skabe rammerne for en fantastisk rejseoplevelse. Vi tilstræber altid et langvarigt samarbejde med vores samarbejdspartnere, da vi tror på, at dette skaber de bedste rammer for en fantastisk rejseoplevelse for vores fælles gæster.

Processen er herefter, at salgscheferne for de respektive rejsebureauer vurderer om produkterne kan sælges eller ej. Med online salg som distributionskanal er det i dag langt hurtigere at være tilgængelig i markedet end ved traditionelle rejsekataloger.