Sikkerhed og beredskab

Ansvarlighed ligger dybt funderet i vores værdier! Derfor sætter STG sikkerhed på rejsen højere end noget andet. Det ligger ikke kun i vores genér, det er også en vigtig del af vores partnerskabskoncept. Derfor stiller vi også krav til vores udvalgte samarbejdspartnere, såsom flyselskab, busselskab, skiskoler, skiudstyrsleverandører, hoteller m.m. om, at de skal leve op til de sikkerhedskrav, der lovformeligt gør sig gældende i forhold til industriens krav og regler.

STG ligger stor vægt på det forbyggende arbejde i rejsebureauerne for at sikre tryghed og sikkerhed for gæsterne. Bl.a. har rejsebureauerne ”natteguider” i Bad Gastein, en alkoholpolitik og en service/nødtelefon, som gæsterne kan anvende 24 timer i døgnet. De fraråder også gæster off-piste skiløb, medmindre man har en lokalkendt og erfaren bjergguide med sig på turen. Ovenstående forhold er alle et udtryk for forbyggende arbejde, som er en del af vores fokus på sikkerhed.
Skulle der ske noget uforudset har STG i samarbejde med rejsebureauerne en professionel og velgennemtænkt beredskabsplan, der omgående træder i kraft og som straks involverer alle relevante medarbejdere.