Guidekonceptet

Rejsebureauernes fornemmeste opgave er, at sikre gæsterne en fantastisk rejseoplevelse. En skioplevelse indeholder mange faktorer, og det er vigtigt at rejsen er gennemtænkt fra start til slut. Alt fra udlevering af liftkort, bestilling af skileje og koordinering af hotelværelser skal fungere til U.G.

Guiderne spiller en stor rolle i den samlede kvalitet på skirejserne. Derfor skal de også være bygget af noget særligt, og have fået kundeservice og ansvarlighed ind med modermælken. Foruden de praktiske gøremål og den personlige rådgivning, tilbyder skiguiderne også oplevelser i alle afskygninger. 

Medarbejdere har en unik mulighed for at skabe venskaber for livet, arbejde i udlandet, gøre karriere i rejsebranchen samt have et fantastisk flot kontor i Alperne. Men glem ikke – bag en rejseoplevelse – ligger stort arbejde.

Når Rejsebureauerne ansætter skiguider – leder de efter:

Medarbejdere, som vil mere end blot en ”skisæson”. Skiguiderne er gæstens linje til en fantastisk skioplevelse – at skabe skioplevelser ud over det sædvanlige er deres motivation.

Hos rejsebureauerne er en ansættelse lig med stort ansvar og selvstændighed. At varetage den service de ønsker for deres gæster, forpligter. Det indebærer, at de stiller store krav til modenhed, disciplin og ikke mindst arbejdsindsats.

En passioneret lyst til at sætte gæsten i centrum og yde en topprofessionelle service – Det er en medarbejder ved vore rejsebureauer.

Derfor bliver skiguiderne særligt udvalgt, blandt mange ansøgere til jobbet. 

 

Forløbet i udvælgelsen af guider:

Hos rejsebureauerne arbejder de med en fast struktur og en længerevarende udvælgelsesproces. Skiguiderne arbejder, som udgangspunkt, på samme rejsemål en hel sæson – dette gør dem til eksperter.

Mange års erfaring i at uddanne branchens bedste skiguider har givet rejsebureauerne et godt ry. De vægter uddannelsen af guiderne meget højt, og alle skal gennemgå et skræddersyede uddannelsesprogram, som indeholder fire afgørende step.

  1. En gennemarbejdet ansøgning og CV
  2. Personlig samtale og udvælgelse
  3. 4 dages orienterings- og udvælgelsesseminar
  4. 16 dages guideskole i Østrig

Rejsebureaerne er overbevidste om at de har et unikt setup – som sikrer skiguiderne gode arbejdsforhold og deres gæster et højt serviceniveau.

Guidekoncept