OnlineSki

OnlineSki tilbyder Danmarks bedste og billigste skirejser som kør-selv eller med bus- eller flytransport. OnlineSki er et lavpris rejseselskab, hvor man forsøger at holde priserne helt i bund, til kundernes fordel. Priserne er endda billigere, end hvis man booker direkte. Hos OnlineSki får I hele pakken inklusiv både liftkort og skileje.

OnlineSki kender alle deres destinationer rigtig godt, efter at have arbejdet med dem i mange år. Derudover har de naturligvis selv været alle stederne, hvilket giver god og præcis vejledning  igennem valg af destination, valg af hotel, skileje, liftkort, skiskole og alle andre spørgsmål man måtte have når skiferien skal planlægges. OnlineSki har de mest kundevenlige åbningstider, hvilket betyder stor tilgængelighed og mulighed for altid at kunne komme i kontakt med sin ferierådgiver – også om aftenen og i weekenderne.

Man stræber altså på alle måder efter, at kunne give kunden den bedste oplevelse og bedste service fra start til slut.

Hos OnlineSki tilbydes 10 populære destinationer i Østrig og i Tyskland. Den primære målgruppe er børnefamilier, og derfor garanteres der DANSK SKISKOLE for børn på flere af destinationerne. Men der findes naturligvis også masser af gode muligheder for rejsende uden børn. Hos OnlineSki er der alle muligheder, lige fra de små begyndervenlige områder til nogle af Østrigs største og mest attraktive destinationer.

 

Find os på:

www.onlineski.dk

www.facebook.com/onlineski