Højmark - Skiferie i særklasse

Højmark Rejser forener mennesker, der har en passion for ski, i jagten på øjeblikke af triumfer og mindeværdige oplevelser i sneen. Det er i fællesskab, at du som gæst får de mest unikke øjeblikke og fantastiske  oplevelser – men det er individuelt, at du mærker frosten i næseborene, presser kanten af skiene ind mod den nypræparerede piste og det er alene, du må rejse dig, når du bliver for overmodig og tumler rundt i sneen, alt imens dine rejsekammerater, familien eller kæresten griner højlydt af dig. Det er disse oplevelser, der gør skiferien uforglemmelig og grunden til, at Højmark Rejser kan sende snehungrende danskere på skiferie år efter år.

Højmark Rejser hylder forskelligheden og individualiteten. Nogle skirejsemål er bedst til børnefamilier og begyndere. Nogle er bedst til udfordrende sorte pister. Til aftenskiløb. Skisafari. Wellness. Shopping. Korte ture. Afterski. Venskaber. Unikke øjeblikke med familien. Og alt muligt andet. Højmark Rejser tilgodeser alle tænkelige behov, og vil gerne udfordres, hvis der dukker helt specielle ønsker op. Kort sagt kan man forvente en skiferie i særklasse.

Med Højmark Rejsers TRYGHEDSGARANTI, syv koncepthoteller og Elliot børnekonceptet –  er målet år efter år at give alle gæster, store som små, en oplevelse, en kvalitet, et serviceniveau og et guide team i absolut særklasse. Med i alt 13 rejsemål og Danmarks største bus- og flyprogram, samt over 20 års erfaring i at skabe oplevelser i særklasse, vil Højmark Rejser altid gøre det absolut bedste for, at den næste skiferie igen bliver uforglemmelig!

Rejsebureau _hojmark

Key facts i et overblik:

  • Højmark Rejser er Danmarks førende arrangør af skirejser til de østrigske Alper og de italienske Dolomitter
  • 13 unikke rejsemål for skiferie og skirejser til Østrig, Italien og Schweiz
  • 7 konceptegne skihoteller på unikke rejsemål
  • Markedets mest omfattende Tryghedsgaranti
  • Danmarks største bus- og flyprogram
  • Veluddannede guider, der sikrer en skiferie i særklasse

Find os på:

www.hojmark.dk
www.facebook.com/hojmarkski