Værdier

 • Gæstefokus

  Vi værdsætter vores gæster og glemmer aldrig, at de vælger at tilbringe deres ferie med os. Vi ser dette som en forpligtelse til at bevare deres loyalitet, tillid og tilfredshed. Vi ønsker at tilføre gæsterne værdi og alt hvad vi gør, er med dem i tankerne. 

 • Ansvarlighed

  Sammen står vi stærkere, sammen skaber vi oplevelser. Vi lægger vægt på at skabe en passioneret skikultur og vi værner om vores rejsemål, deres udvikling og de medmenneskelige relationer. Vi føler et ansvar for, at vores gæster får en tryg og fantastisk skioplevelse. Vi ved, at lederskab skal ske gennem fortjeneste, og vi aldrig må tage det for givet. 

 • HR

  Vi har de bedste og mest kompetente medarbejdere, og vi stiller krav til at de servicerer vores gæster bedre end nogen andre og skaber en tryg ramme for den optimale ferie.

 • Kvalitetsbevidsthed

  Vi værner om kvalitet til vores gæster gennem høje krav til udvalget af rejsemål og samarbejdspartnere indenfor indkvartering og transport, samt medarbejdernes faglighed.

 • Partnerskab

  Vi tilstræber et langvarige samarbejde (win/win) med vores samarbejdspartnere. Vi strømliner driften til omkostningseffektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 • Nærvær

  Vi værdsætter nærværet til vores gæster og værner om familieværdier, sætter fokus på tid til børnene og de sociale relationer mellem mennesker. Vi har tid til vores gæster og til at give dem en god personlig oplevelse, og tid til det nære og afslappede under ferien. Vi giver vores gæster en følelse af, at de er værdifulde. Vi glemmer aldrig, at nærvær er en bevidst handling.

 • Ski eksperten

  Vores mere end 20 års erfaring i at arrangere skiferier, har gjort os til eksperter i de skirejsemål, som vi arbejder med og det er garantien for, at vi virkelig kan tilføre værdi for vores gæster og sikre, at skirejserne bliver vellykkede.

 • Passion

  Vi forener mennesker, der har en passion for ski, i jagten på øjeblikke af triumfer og mindeværdige oplevelser i sneen. For os handler det kun om sne. Sådan har det været lige fra begyndelsen. Alt er inspireret af vores kærlighed til sneen.