Vinterly - We love snow!

Rejs med Vinterly på skiferie til 15 forskellige rejsemål i hhv. Østrig, Italien, Norge og Sverige, og nyd det gode skiløb, den rigtige indkvartering og de mange sjove oplevelser - der bare ligger og venter!

Vinterly kan slet ikke få nok af skirejser. Og det ved de, at deres gæster heller ikke kan!

De har selv været der

Deres skieksperter har selv besøgt rejsemålene, set hotellerne og stået på ski i områderne, så de kan yde den service, som sikrer, at du får en skiferie som passer perfekt til dine krav.

Vinterly tilbyder også et særdeles stærkt transportprogram med fly, bus og kør-selv, så du kan kombinere rejsemålene med den rejseform, som passer bedst til dig. Den bedste skiferie for hele familien.

På  alle rejsemål, bortset fra Norden, er deres guider nemme at finde med deres røde uniform, store smil og altid klar til at hjælpe!

Hos Vinterly har de stor fokus på at formidle den bedste skiferie for hele familien, derfor har de på langt de fleste rejsemål specielle børnepriser fra 0-12 år – I Schladming kan de endda tilbyde børnepriser helt op til 18 år. I Maria Alm tilbyder de ophold, pension, skileje og liftkort til børn fra 2-12 år til meget fordelagtige priser.

Rejsebureau _tbs _ski_

Key facts i et overblik:

  • Bredt udvalg: Rejsemål i Norge, Sverige, Østrig og Italien
  • Vi er skieksperter og vi har selv været på alle rejsemålene
  • Fordelagtige og unikke børnepriser, der indeholder ophold, pension, liftkort og skileje på udvalgte rejsemål
  • Stort og bredt transportprogram med fly fra Billund, Aalborg og Kastrup til vores østrigske og italienske rejsemål

 

Find os på:

www.vinterly.dk 

www.facebook.com/vinterlyskirejser